Fri fragt med GLS over 399 DKK

Vi sender dag til dag.

Vi har mange danskavlede planter. Se dem her.

Valuta

Som barndomsveninder og søstre er vi et stærkt lille team. Vi er ikke "skolet" i planter, men kommer med baggrunde indenfor indretning, byudvikling og sociologi. Derfor griber vi branchen an på vores helt egen måde og eksperimenterer med nye måder at leve med planter på.

Al vores viden har vi opnået ved at stikke hænderne i jorden og stille eksperterne alle de gode og dumme spørgsmål. Siden 2015 har vi solgt planter og plantetilbehør. Vores første konceptbutik hed Kaktus København, og havde et særligt udvalg af kaktusser og ørkenplanter.

I 2018 åbnede vi vores nyeste butik Plant København i hjertet af Nørrebro med alverdens forskellige grønne planter. Vi synes, at det var på tide at gøre det mere tilgængeligt, overkommeligt og æstetisk at kunne bo i byen og få adgang til smukke planter og tilbehør.

Vi er altid på udkig efter det nyeste og mest unikke inden for planteverdenen. Vi har allerede nu et stort netværk af små specialister i både Danmark men også rundt om i verden, og vi udvider løbende. Vi finder hovedsageligt små producenter, der med traditionelle metoder, fremstiller unikke og robuste produkter med deres egne designs.

Hvis du har nogle gode ideer til samarbejde så send os endelig en mail på info@plantkbh.dk.

Tak fordi du følger med,
Gro, Cille & Maja

På en grøn mission

Vi mener, at alt grønt skal have lov til at være levende. I Plant København finder du derfor kun planter med rødder. Dogmet har et bæredygtigt perspektiv, fordi vi er vilde med ideen om, at planter med rødder ikke bare bliver smidt ud efter et par dage, men kan holde i mange år og udvikle sig over tid.

Derudover vælger vi vores produkter ud fra følgende sigtelinjer:

Holdbarhed
Uden at lyde frelste er nøgleordet for os kvalitet. Vores produkter skal ikke bare være tidløse og kunne holde i mange år - de skal gennem årene blive flottere og mere personlige. Vi er derfor ikke interesseret i sæsonprægede varer.

Danske brands
Lokalt er bedst, og vi afdækker altid først markedet for de danske producenter.

Håndlavet
Det er en enkel og ærlig tilgang til design, hvor kvalitet og anvendelighed er en fuldstændig iboende del af produkterne.

Vi gør os hver dag umage i det lille pakkeri på Nørrebro

Vores emballage er en blanding af genbrugspap og genanvendeligt papir i forskellige strukturer og tykkelser. Derudover bruger vi et særligt riflet papir til de varer, der trænger til ekstra beskyttelse så som keramik og glas.

Vi har fravalgt de klassiske flamingochips og bruger i stedet poppet majs, hvis der er brug for en anden form for beskyttelse mellem produkterne. I stedet for at smide de poppede majs ud, kan du også prøve at opløse dem på få sekunder i vand.

Vi så glade for at alle vores seje leverandører og samarbejdspartnere, som også er miljøbevidste, og derfor genbruger vi også det emballage, de sender til os. Det betyder at du nogle gange vil modtage en pakke med skrift på eller brugsmærker og det er helt bevidst. Vi lukker kasserne med vores logo, så du altid kan genkende de grønne blade på pakker fra Plant København.

Vi glæder os til at pakke din pakke.