Fri fragt med GLS over 399 DKK

Vi sender dag til dag.

Vi har mange danskavlede planter. Se dem her.

Valuta

Vi specialiserer os i at hjælpe virksomheder med grønne indretningsløsninger og unikke plantedesigns.

Vores ekspertise spænder bredt, og vi håndterer både omfattende og mindre opgaver for at forvandle dit kontor, showroom eller restaurant til et mere bæredygtigt miljø med grønne elementer.

Effektiv grøn integration kan omfatte alt fra at tilføre planter på borde, vægge, gulve og nedhængte loftinstallationer for at skabe en grøn atmosfære, og vi hjælper gerne med både vinduesopstillinger, indretning med større gulvplanter samt forskellige hængende installationer.

Vores erfarne gartnere hjælper med nøje udvælgelse af planter, der opfylder dine specifikke behov, og vi sikrer, at krukkerne harmonerer med den ønskede stil og æstetik. Vores sortiment kombinerer eksotiske og lokalt dyrkede planter med skulpturelle ørkenplanter, der er lette at vedligeholde i en travl hverdag. Vores plantevalg varierer i overensstemmelse med årstiderne, og således stræber vi efter bæredygtighed i vores tilgang til at skabe grønne miljøer.

Vi ser frem til at samarbejde med jer og realisere jeres visioner gennem nøje udvalgte planter.

Nogle af vores tidligere kunder og samarbejdspartnere tæller blandt andet Politikkens Hus, Dansk Arkitektur Center, Tegnestuen Vandkunsten, Københavns Universitet, KEA, Det Kongelige Teater, Folketinget, Ferm Living, Great Works, Inside PR, A Table Story, Kræftens Bekæmpelse, Mads Nørgaard, Naked, Playtype, Relæ og Noma.

Vores opgaver dækker Københavnsområdet, og vi ser gerne frem til at drøfte jeres behov. Kontakt os venligst på info@plantkbh.dk eller ring til os på +45 23 41 59 18.

Multi-column

Ask & Eng

Ask og Eng designer og producerer håndlavede køkkener og møbler i bambus. Et arkitektur- og design studio der har fokus på bæredygtige materialer og smukt håndværk.

I forbindelse med indretning af deres nye brand-space Ask og Eng House hjalp vi dem med at udvælge de rette planter der understøtter deres organiske stil og indrammer de æstetiske detaljer.

Foto: Claus Troelsgaard

Cleo

Nørrebros nye restaurant Cleo hev fat i os inden åbningen for at få hjælp til at finde de rette planter, der understøtter deres casual vibe i både bar og spiseområde.

Det blev til et udvalg af nogle mindre træer og særlige sorter, der med deres enkelthed står flot i gamle krukker på gulv og bardisk. 

Følsgård Family House

Da Følsgård Family House rykkede ind i nyt stort kontor krævede det en total indretning med planter der kunne tilføje masser af grønt og liv til kontoreren. Der blev lagt vægt på unikke krukker og planter med et naturligt look.

Manigo

De rette planter kan være med til understøtte ens interior og den ønskede stemning i rummet. Da Thea bag Manigo åbnede sit nye smukke holistiske handlingsunivers på Prinsessegade, fandt hun de helt rette planter hos os.

Yonobi

Da keramikstudiet og -værkstedet Yonobi skulle redesigne deres nye butik, bad de os om hjælp til at finde nogen særlige og unikke planter, som kunne indgå i deres butiksindretning.

Det blev et udvalg af planter med et let og enkelt udtryk i oprindelige terracotta krukker samt planter på lavasten. 

The Audo

The Audo i Nordhavn er en hybrid mellem design showroom, hotel, café, butik og restaurant.

Vi fik fornøjelsen af at hjælpe dem med at indrette deres lokaler med grønt, med fokus på at lade deres egne produkter indgå i plante-designet. Et interessant samarbejde, hvor vi omplantede i både nye og gamle krukker for at skabe et varieret udtryk.