SUMMER SALE - spar 20% på ALLE plante og op til 45% på krukker og tilbehør

Fri fragt med GLS over 399 DKK

Vi sender dag til dag.

SUMMER SALE - SUMMER SALE - SUMMER SALE

Valuta

Vi hjælper virksomheder med grøn indretning og unikt plantedesign.

Vi løser mange forskelligartede store og små opgaver så dit kontor, showroom eller restaurant kan blive grønnere gennem et botanisk udtryk.

Det kan være effektfuldt både at få grønt på borde, vægge, gulv og hængende ned fra loftet for at skabe et grønt miljø. Vi laver alt fra opsatser i vinduer til indretning med større gulvplanter og forskellige hængende installationer.

Med hjælp fra vores dygtige gartnere udvælger vi planter der passer til jeres behov og finder krukker der matcher i stil og udtryk. Vi mixer eksotiske planter og danskavlede sorter med skulpturelle ørkenplanter som er nemme at passe i en travl hverdag. Udvalget vil variere afhængig af årstiderne og på den måde arbejder vi med at være så bæredygtige som muligt i vores udvælgelse og tilgang til at skabe grønne miljøer.

Vi glæder os til arbejde med jeres ideer og finde de fineste planter til jer.

Plant Københavns tidligere kunder og samarbejdspartnere er Politikkens Hus, Dansk arkitektur Center, Tegnestuen Vandkunsten, Københavns Universitet, KEA, Det Kongelige Teater, Folketinget, Ferm Living, Great Works, Inside PR, A Table Story, Kræftens Bekæmpelse, Mads Nørgaard, Naked, Playtype, Relæ og Noma.

Tegnestuen Vandkunsten: ”Vores tegnestue står grøn og frodig med hjælp fra Plant Københavns effektive og personlige grønne levering. Kan varmt anbefale dem og deres kyndige rådgivning”

Politikkens Hus: ”Plant København har gjort Politikens Boghal til et grønnere og mere levende sted. Kunderne og medarbejderne er meget glade for det. Og samarbejdet var fortrinligt. De varmeste anbefalinger herfra”

Vi laver opgaver i Københavnsområdet og kommer gerne forbi til en snak om, hvilke behov I har.

Smid os en mail på info@kaktuskbh.dk eller giv os et kald på +45 23 41 59 18.