Fri fragt med GLS over 399 DKK

Vi sender dag til dag.

Vi har mange danskavlede planter. Se dem her.

Valuta

Vandpleje behøver ikke at være særlig ressourcekrævende eller skadelig for miljøet. Vi elsker her at kunne dele nogle bæredygtige husmodertricks med jer.  

Bæredygtigt vanding af planter// Regnvand - Naturens egen gave:

Intet slår regnvand, når det kommer til at give dine planter de optimale betingelser. Det behøver ikke at være en avanceret regnvandssamler der skal til, du kan simeplt sætte din vandkande eller spand ud på terassen eller altanen når vejrudsigten varsler regnvejr og på den måde indfange naturlige vand og brug det derefter til at vande dine planter.
Regnvand er rigt på næringsstoffer og fri for klor og andre kemikalier, hvilket gør det til det ideelle valg for dine grønne venner.

// Koldt brusevand

Når du starter bruseren for at lade vandet blive varmt, opsamler du normalt en betydelig mængde koldt vand i spanden. Dette vand kan bruges til vanding af dine planter. En simpel og effektiv måde at genbruge vand på, før det når den ønskede temperatur.

// Koldt te-vand

Efter at have nydt en kop te, lad teen køle af, og brug den herefter til at vande dine planter. Te indeholder naturlige næringsstoffer, der kan være gavnlige for planters vækst. Det er en fantastisk måde at genbruge teaffaldet på og samtidig give dine planter en ekstra sundhedsboost.

// Brug vand fra vandglas eller kogekedel 

Opbevar en lille vandkande i køkkenet og tøm dit halve vandglas eller overskydende vand fra kogekedlen i den. Dette er en nem måde at indsamle vand, der ellers ville være spildt, og det giver en ekstra forsyning til dine planter.


Ved at implementere disse enkle og miljøvenlige husmodertricks kan du bidrage til at gøre din plantepasning mere bæredygtig.

Hvis du har flere gode tricks til miljø venlig vanding så skriv endelig til os, vi elsker at dele disse råd. 

Bæredygtigt vanding af planter

 

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises