Fri fragt med GLS over 399 DKK

Vi sender dag til dag.

Vi har mange danskavlede planter. Se dem her.

Valuta

Selvvandingssystem til dine grønne indendørs planter fra PLANT, KøbenhavnKøb selvvandingssystem fra Plantstaws her

Sommeren er her, og det er tid til at slappe af og nyde solen. Men hvad med dine trofaste planter, som du skal efterlade derhjemme mens at du tager på rejse, i sommerhus eller på strande i sommerferien? Hvordan kan du sikre, at de forbliver friske og sunde, mens du er på ferie? Her er vores egne bedste tips og tricks til hvordan at du kan tage på ferie med ro i sindet, velvidende at dine grønne planter klarer sig mens du er væk. 

Forberedelse før ferien:

  1. Flyt planterne væk fra vinduerne. Står planterne på en mere skyggefuld placering, mindsker det deres behov for vand, og vandet fordamper samtidig langsommere fra jorden. 

  2. Gruppe dine planter sammen: Planter frigiver fugt gennem processen kaldet transpiration. Ved at gruppere dine planter sammen kan de skabe et mere fugtigt mikroklima, hvilket er gavnligt for dem

  3. Jo større potter, jo bedre holder jorden på vandet. Du kan forhåbentlig nøjes med en enkelt vanding, hvis du vander dine store planter godt igennem inden du tager afsted på 14 dages ferie. 

  4. Giv dine planter en god vanding og tilføj selvandingsglas : Inden du tager afsted, sørg for at give dine planter en grundig vanding og fyld dine selvvandingsglas. Dette sikrer, at de har nok fugt til at overleve i dine fravær 

Selvvandingsglas til dine gørnne indendørs planter fra PLANT, København
Køb simpelt selvvandings glas her 

 

Selvvandingsglas – din hemmelige våben:

Selvvandingsglas er en fantastisk løsning til at opretholde den perfekte mængde fugtighed i dine planter, selv når du er langt væk. Disse smarte beholdere fungerer ved at give dine planter adgang til vand, når de har brug for det. Her er nogle tip til brugen af selvvandingsglas:

  1. Korrekt fyldning: Fyld selvvandingsglasset med vand inden ferien. Placer glasset i jorden ved siden af planten, så det kan langsomt afgive vand efter behov.

  2. Test først: Prøv selvvandingsglasset, før du tager afsted, for at sikre, at det fungerer korrekt. Dette vil give dig tillid til, at dine planter får den rette mængde vand i din fravær.

  3. Kontroller vandstanden: Hvis du er væk i længere tid, kan det være en god idé at bede en nabo eller en ven om at tjekke vandstanden i selvvandingsglasset og tilføje vand, hvis det er nødvendigt.


Se hele vores store udvalg af selvvandingsglas her 

Selvvandingssystem til dine grønne indendørs planter fra PLANT, København
Køb Lifesupport selvvandingssystem 

Selvvandingssystem til dine grønne indendørs planter fra PLANT København
Find masser af selvvandingssystemer fra Plantstraws her 

Selvvandingsglas til dine grønne indendørs planter fra PLANT, københavn

Køb simple selvvandingsglas til dine planter her 

Nu er du klar til at tage på ferie og overlade dine grønne stuekammerater i gode hænder. Ved at følge disse enkle trin og udnytte fordelene ved selvvandingsglas kan du sikre, at dine planter trives og venter på dig med glade blade, når du vender tilbage.

Bon voyage, og pas på dine planter. 

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises