SUMMER SALE - spar 20% på ALLE plante og op til 45% på krukker og tilbehør

Fri fragt med GLS over 399 DKK

Vi sender dag til dag.

SUMMER SALE - SUMMER SALE - SUMMER SALE

Valuta

krystalkrukker

Earth and Gray er et lille design studio baseret i Miami, Florida, som laver krukker i beton og krystaller. Virksomheden drives af mor-datter-duoen Ellie og Vicky. Ellie har over 20 års erfaring i blomsterdesign, fotografi, styling og iværksætteri, og med datteren Vicky, som sin højre hånd, skaber de unikke og detaljerede designs med visionen om at bringe kunst ind i ethvert hjem - krukke for krukke.

Earth and Gray

Datteren Vicky til venstre, og Ellie til højre.

Med en kærlighed for krystaller og ædelstene skaber de små kunstværker til hverdagsbrug. Krystalkrukkerne er pyntet med citrin krystaller og med en kant malet med flydende guld. Citrin har i flere tusinde år været brugt som smykkesten i det gamle Grækenland, og citrin betyder på latin 'gul'. Hver krukke er forskellig, ikke to er ens og sælges derfor nummeret. Desuden har de drænhul, så overskydende vand kan løbe fra, og der medfølger en lille underskål med.

Alle krukker laver de i hånden i naturlig pigmenteret beton, som har den smukkeste terracottafarve: “Beton er mit foretrukne materiale at arbejde med, fordi jeg elsker vægten og materialets alsidighed.” 

Inspirationen til krystalkrukkerne får Ellie & Vicky mange forskellige steder fra. Det kan for eksempel være fra en drøm, deres krystalsamling, et landskabsfotografi, en særlig farvepalet, eller fra deres egne kunder. Også i naturen henter Ellie inspiration fra, da hun elsker planter:

“Jeg er en stolt plantemor og plantesamler. I november sidste år byggede min partner Carlos og jeg vores eget drivhus, hvor jeg dyrker sjældne Anthuriums arter, som fx Warocqueanum, Regale og Magnificum. Det er min lille meditative oase.” I samlingen har Ellie også flere Monstera albos samt forskellige slags kaktusser og Philodendron-arter.

Find din favorit krystalkrukke her, og afhent i butik eller få den leveret til pakkeshop.

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises