Fri fragt med GLS over 399 DKK

Vi sender dag til dag.

Vi har mange danskavlede planter. Se dem her.

Valuta

Mangler du inspiration til julegaveønsker? I dette blogindlæg har vi samlet 16 gaveidéer til din ønskeseddel til jul. For at gøre det nemmere for dig har vi inddelt gaverne i kategorier fra under 200 kr og op til 700 kr. Så er der lidt til ethvert budget. 

Julegaver til under 200 kr.

Hængende ræv

Ræv hængekrukke

Denne finurlige hængekrukke er perfekt til dine lidt mindre planter. Ræven har en smuk orange farve, men i en brændt nuance og med et mat finish, som gør at der kan forekomme små variationer i glasuren.

DIY kit til smukke planteophæng

Lær at lave dine helt egne smukke planteophæng. Med dette kit kan du selv knytte et planteophæng efter klassisk macramé knytteteknik. Det ser måske lidt kompliceret ud, men når du først har lært de simple basisknuder, går det derudaf, og du får lavet det smukkeste planteophæng i macramé. Kombinationen af det tykke bomuldssnor og lyse træ går rigtig flot sammen med grønne planter.

Et uundværligt redskab

Fugtmåler
En fugtmåler er et uundværligt redskab til planteelskeren. En fugtmåler fortæller dig om jorden er våd eller tør. Den er især god til de planter, som står i dybere potter, og hvor det kan være svært at vide om jorden omkring rødderne er tør eller våd.

Støtte til dine planter 

Dette fine design fra Botanopia, kan give din klatre- eller slyngplante den støtte, de behøver for at vokse op ad væggen, langs vindueskarmen eller dørkarmen. Det kan forvandle selv den mest kedelig væg til et frodigt hjørne af hjemmet. 

Julegaver til under 300 kr.

GRO - grønne planter indendørs

Grobog

GRO - grønne planter indendørs, 250 kr.

I vores verden er denne bog en musthave til bogreolen. En smuk og brugbar håndbog, der er fyldt med do's and don'ts til livet med planter. Bogen er spækket med praktiske plantetips og fortæller om alt det, du behøver at vide for at holde din bolig grøn. Den tager højde for lange vintre og nordiske lysforhold, og du får basal viden om pasning, pleje og formering.

Dyrekrukkerne fra Quail Ceramics

Papegøje krukke

Papegøje krukke fra Quail Ceramics, 249 kr. Se hele udvalget af dyrekrukkerne her.

Vælg dit yndlingsdyr blandt dyrekrukkerne fra Quail Ceramics. Hver krukke er fuld af personlighed, og vil gøre hver plante endnu mere unik. Krukkerne er glaseret og malet i hånden. Krukkens størrelse gør den perfekt til dine lidt mindre planter.

Planteophæng i terrazzo

Plantehænger

Sæt en plante på dette smukke planteophæng fra Bloomingville, og lad den pynte hængende ned fra loftet fx i en vindueskarm. Planteophænget er lavet i beton i brune og hvide nuancer med macramé snore-ophæng. Et smukt alternativt til en hængepotte. 

Ørkenlandskab med air plants

Lav dit eget air plant terrarie. I kittet får du alt, du skal bruge til at lave et lille ørkenlandskab til din airplant. Kittet indeholder glasbeholder til at hænge på væggen, sand, sten, musling, 2 airplants og en step-by-step guide. I guiden kan du også lære mere om air plants og få gode tips til pasning.

Julegaver til under 500 kr.

All you need - Luksus plantepleje

Med vores "All you need pakke - Luksus plantepleje til grønne planter" får du alle vores favorit plante-pleje-produkter, så du kan give dine planter den bedste pleje.  

Spiresæt

Dette spiresæt fra Botanopia er den perfekte gaveæske til dig, der elsker at dyrke frø. Med i æsken får du spireskåle i porcelæn i to forskellige størrelser, så du både kan dyrke mindre frø og større sten som avocado og blomsterløg. Æsken indeholder også en lille flaske (20 ml) organisk gødning, ideel til planter, der vokser i vand. Og du får selvfølgelig også en pose med blandet frø, agern og bønner med. 

Lav dit eget minidrivhus

Terrariekit

Terrarie kit inkl. glas, mos og planter, 435 kr.

Lav dit eget mini drivhus med vores helt eget terrarie kit. I kittet får du alt, du skal bruge til at lave dit eget terrarie. Kittet indeholder aktivt kul, sten, muldjord, pyntesten, værktøj og en step-by-step guide. I guiden kan du også lære mere om hvordan et terrarium fungerer samt gode tips til pasning.

Speckle hængekrukke

Speckle hængekrukke

Speckle hængekrukke, 400 kr

Speckle hængekrukke fra ferm LIVING er fremstillet i karakterfuldt stentøj, der har en grynet, rå tekstur, som giver stentøjet et organisk design med et håndlavet look og udtryk. Denne hængende krukke har en flydende silhuet ophængt i snoet bomuldsreb. Den generøse længde på rebet giver mulighed for en nem justering af højden til den ønskede placering i dit hjem.

Julegaver til under 700 kr.

Vækstlampe

Vækstlampe

Vækstlampe, 675 kr.

Denne vækstlampe fra Mother.life er en fuld-spektrum LED vækstlampe, perfekt til dine mindre stueplanter. Lampen har et behageligt hvidt lys, som gør at du sagtens kan have lampen tændt i længere tid uden selv at blive generet. Lampen kan både bruges stående eller den kan hænges op i medfølgende ophæng. 

Inka krukke fra OYOY

Inka krukkeInka krukke, 599 kr.

Inka Kana krukken fra det danske brand OYOY fås i to fine farver, sienna og camel. Krukkens form er simpel med inspiration fra inka-kulturen. Inka Kana er håndlavet og lavet af 100% keramik.

Rolling stones

Rolling stonesRolling stones, 500 kr.

'Rolling Stones' fra Bergs Potter er lavet af terrazzo, hvilket gør den til en solid rulleplade til dine store gulvplanter. Med en rulleplade bliver det langt nemmere at flytte rundt på sine planter, hvad enten de trænger til at blive flyttet til en ny placering, eller du får lyst til at omrokere derhjemme. Og samtidig undgår du fugtskader på gulvet, idet dine planter bliver løftet op fra underlaget. 

Kosmiske krukker

Dirty roots

Chiron krukke fra Dirty Roots, 545 kr. Se hele udvalget af Dirty Roots krukker her.

Denne smukke krukke i lavasten og beton fra Dirty Roots er lavet med inspiration fra asteroiden Chiron 2060. Kuglen har en glat grå overflade med guld-lignende pletter, som leder tankerne hen på en komet. Da krukken er håndlavet, kan der forekomme små variationer. Men det gør kun hver krukke endnu mere unik.

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises