Fri fragt med GLS over 399 DKK

Vi sender dag til dag.

Vi har mange danskavlede planter. Se dem her.

Valuta

I dette blogindlæg guider vi dig til nogle af julens vigtigste gaver, som fx mandelgaven og værtindegaven, og giver dig ideer til julegaver til under 200 kr eller hvis du er på udkig efter den helt særlige gave. 

Mandelgaven

Det kan være lidt af en udfordring at være den, der står for årets mandelgave, da man jo ikke ved hvem modtageren er. Derfor giver vi dig her nogle idéer til hvad mandelgaven i år kan være. 

Lækker kaffe fra Ønsk og Grow Your Own grokit

 

Nyd en god kop kaffe lavet af kaffebønner fra Nicaragua. Ønsk laver bæredygtig kvalitetskaffe i tæt samarbejde med kaffebønner i Nicaragua. Derudover får du også et grosæt fra Grow Your Own, så du kan dyrke din egen lille kaffeplante fra frø. 

Sjove dyrekrukker

Dyrekrukkerne fra Quail Ceramics er en sjov mandelgave til både børn og vokse. Hver krukke er fuld af personlighed, så det kan være svært at vælge sit yndlingsdyr. Krukkerne er glaseret og malet i hånden, og passer perfekt til de mindre planter, men pynter også fint uden. Dyrekrukkerne koster 249 kr og du kan se hele udvalget her.

Puslespil

I løbet af de sidste par år har mange af os fået øjnene op for puslespillet. Udover at det er en hyggelig aktivitet at lave enten alene eller sammen med familien, så træner det også vores hjerne. Plant Puzzle er lavet af illustratoren Danii aka Dancel Studio, og er en collage af hendes smukke plante-illustrationer. Puslespillet forestiller det flotteste “plant gang”, og plante-nørden vil sikkert kunne genkende de fleste af arterne.

Værtindegaven

I stedet for at give en blomst i værtindegave kan vi meget bedre lide idéen om at give planter. Så her kommer vores bud på en værtindegave, der erstatter den traditionelle buket blomster. 

Hjemmelavede stiklinger

Stiklingeholder

Findes der noget hyggeligere end at give planter, man selv har lavet. Planter kan holde i meget længere tid (forhåbentlig flere år), end en blomsterbuket kan. Og så kan stiklinger danne grobund for mange hyggelige samtaler, de efterfølgenden gange du kommer på besøg. Tag stiklinger fra en eller flere af dine planter og sæt dem i vores fine stiklingeholder i træ og glas. Værten kan selv vælge om stiklingerne skal pynte i vindueskarmen, eller hænges op på væggen. 

Plantelampe

Vores plantelamper er en skøn og anderledes værtindegave end den traditionelle blomst, og vil uden tvivl sprede glæde (og lys) i ethvert hjem. Med lampen følger en lille stikling, men den kan også bruges til blomster, både tørrede og friske. Lampen kører på batteri, og kan derfor placeres hvor end du vil. 

Skulpturelle air plants

Air plants er skønne finurlige planter, som vokser helt uden jord. De stammer fra tropiske skove, bjerge og ørkenområder i det nordlige Mexico. Air plants optager vand og næring fra regn og den høje luftfugtighed gennem små spalteåbninger på bladene. På shoppen kan du vælge mellem 3 x mindre air plants eller den store og smukke Tillandsia Xenographica.

Gaver til under 200,- kr

Har du et budget til årets julegaver, så har vi et par idéer til gaver under 200 kr. Til den planteglade modtager. 

STIK - stiklingeholder

Lad stiklingerne pynte på væggen i vores specialdesignet stiklingeholder STIK. Fyld glasset med vand, sæt en stikling i og følg røddernes udvikling. Sæt gerne flere STIK sammen, og lav en grøn plantevæg. 

Lav dit eget minidrivhus

Terrariekit

Terrarier er ikke kun sjove at lave, der er også virkelig nemme at passe. Med vores terrarie kit får du alt, du skal bruge til at lave dit eget terrarie. Kittet indeholder aktivt kul, sten, muldjord, pyntesten, værktøj og en step-by-step guide. I guiden kan du også lære mere om hvordan et terrarium fungerer samt gode tips til pasning. Glas, mos og planter kan tilkøbes.

En tidsløs favorit

Vandkander behøves ikke at gemmes væk, når de ikke er i brug. Med vores stilrene vandkande i glas, får du en tidsløs favorit hjemme på hylden. Den er perfekt til vanding af planter i små potter, da den lange tud gør det nemmere at kontrollere vandingen.

Gaven til den helt særlige

Det kan være svært at finde det helt rigtige, hvis du er på udkig efter en særlig gave til en du har kær. Men med håndlavet keramik er du sikker på at give noget, som er helt unikt, og som der ofte ikke findes to ens af. 

Farverigt keramik

Den sønderjyske designer og kunstner Annemette Klint står bag TheClayPlay. Hun arbejder med farver og udtryk og laver det fineste håndlavet keramik fyldt med personlighed og finurlighed. Der er aldrig to krukker, der er ens. Alle krukker er unikke og forskellige i glasuren.

Kosmiske krukker

Dirty Roots

Det Berlin-baseret designstudie Dirty Roots laver smukke håndlavede krukker i lavasten og beton. Kuglerne har en glat overflade, som mod den rå lavasten giver krukkerne et kontrastfuld look. Kollektionen er inspireret af universets skabende og ødelæggende kræfter, og alle krukker er navngivet efter kometer, asteroider og andre himmellegemer til ære for disse.

Skulpturelle kunstværker

Lars Rank

Stabel krukken er en smuk og skulpturel keramik-krukke lavet af den danske keramiker Lars Rank. Krukken er udformet af fire ringe, som er stablet og forskudt i forhold til hinanden, hvor nederste ring er løs og fungerer som pottens underskål. En skøn designdetalje, der gør, at man ikke kan se underskålen, når krukken står samlet. Stabelkrukken kommer i 4 forskellige farver; mørkegrøn, hvid, gul, turkis og råmeleret og fås i en stor og en lille størrelse.

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises