SUMMER SALE - spar 20% på ALLE plante og op til 45% på krukker og tilbehør

Fri fragt med GLS over 399 DKK

Vi sender dag til dag.

SUMMER SALE - SUMMER SALE - SUMMER SALE

Valuta

"Leaf Coat" er planternes ven og den ultimative løsning til at beskytte og styrke dine planter. Lad os dykke ned i, hvordan den rette pleje kan hjælpe dig med at opnå sunde og stærke planter. 

Hvad er Leaf Coat? Leaf Coat er en innovativ plantebeskyttelsesspray, der skaber en usynlig og miljøvenlig barriere på plantens blade. Denne beskyttende belægning hjælper med at forebygge skadedyrsangreb, skimmel, skadelige UV-stråler og ekstreme temperaturer, samtidig med at den fremmer sund vækst og fotosyntese.

Fordele ved at bruge Leaf Coat:

  • Beskyttelse mod skadedyr: Leaf Coat skaber en uigennemtrængelig barriere, der afskrækker skadedyr og insekter fra at angribe dine planter.

  • Skimmelbekæmpelse: Produktet forhindrer skimmelvækst ved at opretholde et tørt og sundt miljø på plantens overflade.

  • UV-beskyttelse: Leaf Coat reflekterer skadelige UV-stråler, hvilket reducerer risikoen for bladfald og solskoldning.

  • Fremmer sund vækst: Ved at opretholde optimale vækstbetingelser hjælper Leaf Coat dine planter med at trives selv i efterårsmånederne.

  • Miljøvenlig: Leaf Coat er baseret på naturlige ingredienser og er skånsomt for både miljøet og dine planter.

Tips til hvordan du bruger Leaf Coat? Det er enkelt at anvende Leaf Coat. Bare spray det jævnt på dine planter, indtil bladene er godt dækket. Gentag efter behov for at opretholde beskyttelsen. Vær særligt opmærksom på undersiden af bladene, hvor skadedyr ofte gemmer sig. Gentag efter behov for at oprette beskyttelsen.

Leaf Coat fra BioBizz er en uundværlig del af vores egen plantepleje og er tilgængelig i vores sortiment både online og i butikken på Jægersborggade. Køb Leaf Coat her 

Leafcoat, biobizz, gødning til grønne indendørs stueplanter

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises