Fri fragt med GLS over 399 DKK

Vi sender dag til dag.

Vi har mange danskavlede planter. Se dem her.

Valuta

I dette blogpost vil vi kigge nærmere på en af naturens mest fascinerende skabninger - Marimo Mosskugler.

Marimo Moss Kugler er små grønne algekugler fra Japan. Deres unikke udseende og nemme vedligeholdelse gør dem til en favorit blandt både erfarne og nybegyndere inden for plantepasning.
I denne guide vil vi udforske, hvordan du bedst tager vare på dine Marimo Moss Kugler for at sikre, at de trives aller bedst. Historien bag Marimo Mosskugler:
Marimo Mosskugler har en lang forhistorie, der stammer fra japanske søer.
"Marimo" stammer fra det japanske ord "mari," der betyder bue, og "mo," der betyder plante. Denne sammensætning refererer til kuglens karakteristiske form og struktur. Marimoer har været kendt for at symbolisere kærlighed, lykke og lang levetid og betragtes som heldbringende.

Hvad er en Marimo mosskugle: 
Marimo Mosskugler også kaldet gedebolle på dansk er egentlig ikke mos, men en type alge kendt som Aegagropila linnaei. Disse algekugler vokser langsomt men kan nå en imponerende størrelse over tid. Deres tekstur og form ligner en grøn, blød bold. 

Pleje af Marimo mosskugler: En Marimo moskugle kræver ikke meget pleje, de er virkelig nemme at have med at gøre. De kræver ikke meget opmærksomhed og kan trives i forskellige lysforhold. Bemærk dog at kugler elsker at rotere, så sørg for at vende dem regelmæssigt for at bevare deres runde form. 

Tips og tricks til pleje af Marimo:

  1. Vend kuglen regelmæssigt: For at bevare den runde form kan du vende Marimo Mosskuglen regelmæssigt. Tag den op imellem dine hænder og rul den forsigtigt rund. 

  2. Brug rent vand: Marimoer trives bedst i rent, køligt vand. Skift vandet i beholderen ca. hver anden uge.

  3. Undgå direkte sollys: Den kan overleve i lavt lys. Undgå at glasset får direkte sollys for at forhindre skader på algerne
    .
  4. Skab et lille vandmiljø : Brug din kreativitet og arranger Marimo Mosskugler på forskellige måder for at skabe et unikt og æstetisk udseende


Se vores udvalg af Marimo Moss kugler her : www.plantkbh.dk

marimomoss


Marimo mosskugler

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises