Fri fragt med GLS over 399 DKK

Vi sender dag til dag.

Vi har mange danskavlede planter. Se dem her.

Valuta

Vi ser en tendens at planter i lang højere grad end før bliver brugt som en aktiv del af vores indretning. Vi udvælger vores planter med langt større omhu og gerne ud fra særlige karakteristika. For eksempel ud fra en bestemt grøn nuance, bladmønster, vækstform eller størrelse. Ofte er det også med en helt særlig placering, vi har i tankerne, når vi vælger vores næste plante. En tom vindueskarm, et hjørne i stuen der mangler lidt grønt, eller en lille plante til kontorpladsen. Alt sammen noget der tyder på at planterne har fået en helt særlig plads i vores indretning, og at mange indtænker planter, når de skal indrette deres hjem. 

Og denne tendens smitter selvfølgelig også af på krukke-trenden, og det der hitter lige nu inden for keramik og urtepotter. Det er især krukker med et skulpturelt formsprog, som er populære, og som kan gøre dine grønne planter til små skulpturelle kunstværker. Vi har udvalgt vores favoritter fra webshoppen, der kan sætte enhver plante op på en piedestal. 

Platon Aristoteles krukker


Platon og Aristoteles krukkerne
er anderledes, men karakterfulde krukker, der vil gøre enhver plante til et skulpturelt kunsthåndværk. Krukkerne er designet af danske Villa Collection Denmark. Villa Collection er kendt for deres dedikation til Nordic Living med et internationalt twist. Deres sortiment har et håndværksmæssigt udtryk, hvor der ikke er gået på kompromis med detaljer og kvalitet. Både Platon og Aristoteles koster 235 kr.

Lemon sorbet krukke


Sæt din plante op på en piedestal med denne smukke stentøjskrukke fra Madam Stoltz. Lemon Sorbet har håndtag i hver side, og med sin organiske form løfter den planten op. Krukken er designet af danske
danske interiør- og designbrand Madam Stoltz. Lemon Sorbet fås i to størrelser, og koster henholdsvis 70 kr. og 90 kr.

DBKD post krukke
Post krukke DBKD


Post krukkerne fra DBKD er også nogle fine og skulpturelle krukker, som vil klæde enhver plante. DBKD er et svensk designbrand grundlagt af Karin Dahlin i 2012, og er et populært mærke i Norden. Kendetegnet for Karin Dahlins design er hendes arbejde med naturnære farver og materialer. Sortimentet består af flotte keramikkrukker, vaser og dekorationer med et skandinavisk touch. Skab et organisk udtryk med planter i flere niveauer ved at sammensætte post krukkerne med andre krukker i forskellige højder. Post krukkerne kommer i 2 forskellige størrelser og i farverne grå og sort. Krukkerne koster henholdsvis 179 kr. og 399 kr.

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises