Fri fragt med GLS over 399 DKK

Vi sender dag til dag.

Vi har mange danskavlede planter. Se dem her.

Valuta

terrarieplanter

 

Planteterrarier er som små mini-drivhuse, der med sin høje luftfugtighed skaber et perfekt klima for mange tropiske planter. De er dekorative, og så er de meget nemme at passe, når først terrariets økosystem er i balance. Dog er det ikke alle slags planter, der vil trives i et lukket terrarie. Derfor får du i denne guide med forslag til hvilke planter du kan gå efter.

Bregner

De fleste bregner kræver et miljø med høj luftfugtighed, og er derfor helt ideelt til dit planteterrarie. I naturen vokser bregner gerne oven på halvrådne træstammer, og i troperne kan de også vokse på træerne. Der findes mange forskellige slags bregner, men fælles for deres udseende er at de giver et neutralt, frodigt og grønt udtryk til dit planteterrarie. 

Fittonia

Fittonia, som på dansk også kaldes for rødåre eller slangeskind er en krybende plante, som elsker et varmt og fugtigt klima. De tåler ikke udtørring, og er derfor meget velegnet i terrarier. Som dens navne antyder har fittonia planter nogle meget karakteriske blade med tydelige bladnerver. Fittonia fås i mange forskellige farvevarianter fra neongrøn til pink, og giver et fint farvespil i dit planteterrarie. 

Ficus ginseng microcarpa

Ficus ginseng stammer fra det Sydlige kina, Mailaysia og Taiwin og er kendt for sin karakteristike stamme og frodige grønne krone. Samtidig med at planten trives i et fugtigt miljø, så fås Ficus Ginseng helt ned til ca. 10 i højden, hvorfor de er oplagte at plante i sit terrarie. Og så kan det også være med til at give lidt højde til dit terrarielandskab. 

Mos

Som prikken over i’et kan du også tilføje mos til dit planteterrarie. Udover at mos er med til at give dit terrarie tekstur og farve, så har det også den funktion at det er med til at holde på luftfgtighden. Mos kan placeres hvorsomhelst i dit terrarie, og er ideelt at bruge imellem dine andre terrarieplanter, for at lave et grønt bunddække. 

 

Planter til terrarier

Vores terrarie-plante-sæt indeholder Fittonia, Ficus Ginseng og en pose mos, 159 kr.

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises