Fri fragt med GLS over 399 DKK

Vi sender dag til dag.

Vi har mange danskavlede planter. Se dem her.

Valuta

Dorthe Svarrer

Dorthe Svarrer er uddannet tekstildesigner fra Danmarks Designskole i 1988, men har lige siden hun blev færdig arbejdet i modebranchen, hvor hun har tegnet og malet et utal af botaniske mønstre til sæsonens metervarer. 

Ifølge Dorthe er botanikken et uudtømmeligt univers og man kan fordybe sig på mange planer. Det gav hende lysten til at skabe sin egen plante- og blomsterverden i form af kort og plakater, men med et mere moderne udtryk end traditionel akvarel. På fineste vis illustrerer Dorthe tropiske grønne planter med deres karakteristiske kendetegn som Philodendron Pink Princess’ lyserøde blade, Måneskins hvide pletter eller Alocasia Zebrinas stribede stængler.

 

Dorthe Svarrer

Det er ikke overraskende for os at Dorthe elsker planter. Og hun går gerne efter planter, som har en særlig farve eller en smuk skulpturel form: 

“Det er vigtigt at planten taler til mig, den skal kunne noget, og så er det jo min opgave at formidle det ned på papiret. Lige nu er jeg meget betaget af Begonier. Deres mangfoldighed af former og farver er imponerende, og jeg er særlig vild med den kategori med de kraftige kulørte stilke og asymmetriske blade i sjove farve kombinationer”. 

Dorthe Svarrer

Når Dorthe har udset sig en plante, som hun finder interessant at male, bruger hun gerne lang tid på at arrangere den, så den tager sig bedst muligt ud. Hun kan derfor sagtens finde på at klippe et blad eller stængel helt væk, eller sågar tape det fast et andet sted på planten.  

Desuden tager hun mange fotos undervejs, som sammen med den fysiske plante, bruges som inspiration til det endelige oplæg, og så er det bare at gå i krig med pensel og papir, fortæller Dorthe Svarrer.

Dorthe Svarrers botaniske kort fås i stor og lille til henholdsvis 25 og 39 kr. Vælg mellem 5 forskellige plantedesigns.

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises