Fri fragt med GLS over 399 DKK

Vi sender dag til dag.

Vi har mange danskavlede planter. Se dem her.

Valuta

House of Roots

House of Roots er et lille design studio baseret i London og drives af Angela og Elvira. Begge kvinder har en stor kærlighed for planter, hvilket var drivkraften til at starte House of Roots sammen. Som tidligere kunstrestautør i Spanien, har Angela opnået stor erfaring med forskellige materialer, og som har givet hende forskellige teknikker til at forme og udvikle sin kreativitet. 

Kærlighed for terrazzo og planter

Idéen til at starte et design studio udsprang af Angelas store passion for smykker, og en idé om at hun da ligeså godt kunne begynde at lave sine egne smykker. Ret hurtigt fik hun tilmeldt sig et kursus i smykkedesign, og et år senere launchede hun sin første smykkekollektion. 

Angelas umættelige nysgerrighed fik hende til at eksperimentere med beton i sølvsmykker, hvilket fik hendes kærlighed til terrazzo til at vokse.

Under corona-nedlukningen fandt Angela endnu en passion - nemlig planter. En passion som tog om sig, og fik hele hendes hjem til at ligne en jungle. Det var også i den forbindelse at hun opdagede at terrazzo var det perfekte materiale til at lave plante accessories ud af. En idé som hun delte med Elvira, og som sidenhen blev starten på House of Roots.

 stiklingevase

Stiklingevaserne fås i tre forskellige farver og koster 269 kr. 

House of Roots kollektion af bladholdere, stiklinge skåle og stiklingevaser er alle blevet til med et ønske om at lave planteprodukter, som er smukke, men uden at gå på kompromis med plantens behov. Det betyder også at deres designproces altid er forankret i hvad der er bedst for planterne. 

Deres produktsortiment er lavet af materialet jesmonite, som er et mineral- og vandbaseret materiale, som er enormt slidstærkt. Derudover er det opløsningsmiddelfri hvilket gør det til et mere miljøvenligt materiale. Deres designs kommer i flere forskellige friske farver, som varierer efter sæson. Angela og Elvira laver altid omfattende tests for at finde de bedste kombinationer både når det gælder farvevalg og terrazzomønster.

De fine stiklingeskåle fås i 4 forskellige farver, og koster 159 kr stk. 

Praktisk men samtidig smuk bladholder er designet til at holde din plante oprejst. Fås i 4 forskellige farver og kommer i sæt af 2 til 159 kr.

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises