Fri fragt med GLS over 399 DKK

Vi sender dag til dag.

Vi har mange danskavlede planter. Se dem her.

Valuta

Snart står sommerferien for døren, og for mange kan det være en udfordring at få planterne til at overleve ferien. For hvordan sikrer man lige at ens planter holder sig smukke og sunde, når man kommer hjem efter 14 dage i sommerhus? 

Det er ikke altid man hverken kan eller har lyst til at belemre sine naboer og familiemedlemmer med at passe sine planter. Så her kommer nogle grønne tips til hvordan du får planterne til overleve, mens du er på sommerferie. 

Flyt planterne væk fra vinduerne. Står planterne på en mere skyggefuld placering, mindsker det deres behov for vand, og vandet fordamper samtidig langsommere fra jorden. 

Jo større potter, jo bedre holder jorden på vandet. Du kan forhåbentlig nøjes med en enkelt vanding, hvis du vander dine store planter godt igennem inden du tager afsted på 14 dages ferie. 

Brug selvvandende løsninger. Med en selvvandings-løsning kan du trygt tage afsted på ferie uden at bekymre dig om vandingen. Brug dem især til de planter, som kræver meget vand og ikke tåler udtørring. Eller til planter som står i små potter, hvor jorden hurtigere tørrer ud. Se vores forskellige selvvandende produkter nedenfor.

Selvvandingskugler

Brug fine selvvandingskugler i glas eller terracotta til dine planter. Glasset sættes i jorden og fyldes derefter med vand. Herefter vil vandet stille og roligt tilføres jorden, og planten trækker den mængde, som den har brug for. Hvis vandet løber hurtigt igennem, er det fordi at jorden var helt tør, og du bør fylde kuglen igen. Når kuglen er fyldt med vand er der til ca. 10-14 dage, selvfølgelig afhængig af krukkens størrelse.

Selvvandingsfugl, 95 kr.

Selvvandingsglas, 110 kr.

Selvvandingscylinder, 59 kr.

Selvvandende installationer

Plant Straws er et elegant selvvandende værktøj, der med sin organiske form, gør enhver potteplante til en skulpturel installation. Mens den ene ende dyppes i vand, placeres den anden ende i jorden. Bomuldssnoren transporterer derefter vandet op gennem røret og ned i din plante. Det er en langsommelig, men effektiv proces, hvor planten får tilført en lille mængde vand ad gangen.

Kommentarer

Sofie Petersen:

DEt er nogle fine løsninger på gamle husråd /bomuldssnoren f. eks.

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises