Fri fragt med GLS over 399 DKK

Vi sender dag til dag.

Vi har mange danskavlede planter. Se dem her.

Valuta

Farvet glas til dine planter 
 

Farvede glas er ren guf for øjet og vi har nu fået masser af smukke glas hjem til dine planter på både butik og webshop. Der er både en vandkande og selvvandingsglas så dine planter kan blive vandet med stil. Hvilke farvekombinationer kan du bedst lide? De grønne og lyserøde nuancer eller er du mere til kontrasterne i den vilde rav-orange og blå-lilla farve?

Find vandkande og selvvandingsglassene her: Vandkande eller selvvandingsglas? 

For at skabe de bedste betingelser for en god vanding situation i dit hjem har vi erfaret det handler om to ting:

1: En smuk vandkande du er stolt over at have stående fremme og som minder dig om, at du skal huske at vande dine planter. En vandkande af glas giver dig et bedre overblik over, hvor meget de enkelte planter drikker, da du kan følge med under vandingen og se kanden bliver mere og mere tom.

2. Den anden "must have" er nogle gode selvvandings glas til de planter der er ekstra glade for vand og kan stå stille og roligt og trække vandet gennem kuglen. En ekstra bonus ved selvvandings glassene er, at du kan bruge dem når du er væk over længere tid og dermed sikrer nogle bedre forhold for planterne, så de ikke er helt udtørret og visnet når du kommer hjem fra ferie. 


Se de smukke produkter

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises