Fri fragt med GLS over 399 DKK

Vi sender dag til dag.

Vi har mange danskavlede planter. Se dem her.

Valuta

Her kommer et godt lille plante-tip så dine planter kommer bedst gennem vinteren.  

Spray ”Leaf Coat” på dine planters blade så de beskyttes mod temperatursvingninger. Vi sætter ofte vores yndlingsplanter i vindueskarme, men glemmer at vi kan beskadige planterne når vi lufter ud og de får direkte kulde og træk. Leaf Coat beskytter også ved høje temperaturer, så hvis dine planter er tæt på en radiator kan du undgå brune spidser og udtørringer ved at bruge dette geniale produkt.

Om Leaf Coat
Leaf Coat er miljøvenligt alternativt til insektgift, og er lavet på 100% naturlige ingredienser. Produktet styrker og beskytter planten mod insekter, skadelige svampeangreb og temperatursvingninger. Leaf Coat er lavet af naturligt latex og skaber en nedbrydelig barriere på bladene, der dog stadig tillader planten at ånde og absorbere lys. Den beskyttende hinde holder i op til 2 uger, hvorefter den nedbrydes. Leaf Coat skal ikke blandes med vand, men kan sprayes direkte på bladene med forstøveren. 

 
Find leafcoaf på vores webshop her

leaf coat

 

Hvilke blade vil særligt synes om at få ”Leaf Coat” på?
Vær særligt opmærksom på de planter der har flere farver på bladene og giv dem et ekstra pift. Her tænker vi på bl.a. på de broget hvide monstrea eller Philodendron Pink Princess, da de er mere følsomme over for lys og temperatursvingninger. Se vores udvalg af særlige planter her


Philodendron White Knight

Philodendron White KnightSkriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises