Fri fragt med GLS over 399 DKK

Vi sender dag til dag.

Vi har mange danskavlede planter. Se dem her.

Valuta

Elin fyhr Plantstraws

 

Elin Fyhr er designeren bag Plant Straws - et produkt hvor funktionalitet og æstetik virkelig går op i en højere enhed. Elin har en divers baggrund, idet hun både har studeret arkitektur, kinesisk og til design ingeniør. 

Idéen til Plant Straws opstod tilbage i 2016. Ugentlige rejser mellem Stockholm og København satte sine spor på Elins planter, som led under den flygtige pasning. “Da jeg designede Plant Straws, rejste jeg frem og tilbage mellem København og Stockholm. Jeg havde masser af planter i begge byer, men de krævede mere af mig end jeg havde mulighed for at kunne give dem.” Løsningen blev en selvvandende installation. Med inspiration fra arkitektoniske buer, suger en bomuldssnor vandet op fra en beholder og fører vandet videre ned i planten. Ideen til Plant Straws var født. 

 

Elin fyhr Plantstraws

 

I 2019 startede Elin sin virksomhed, og siden februar 2021 har hun arbejdet fuldtid med Plant Straws med en vision om at skabe brug- og holdbare produkter, som vi kan have glæde af i mange år. Med hjælp fra sin far laver Elin alle Plant Straws i hånden og kun små kollektioner ad gangen. På den måde arbejder de både hurtigere, og har nemmere ved hele tiden at udvikle nye produkter. 

Ifølge Elin kan inspiration findes alle steder, men det er især når man lader sig inspirere af det mindre åbenlyse at de mere interessante idéer opstår. Den nyeste Wavy kollektion er inspireret af hendes naboers tørrestativ og hårnåle, og kommer i 5 forskellige farver. “Jeg er interesseret i krydsfeltet mellem det naturlige, såsom en plante, og det konstruerede, som Plant Straws. Jeg kan godt lide at udforske kontrasterne og at bevæge mig mellem det organiske og det stringente.”

 

Elin Fyhr Plantstraws 
plantstraws
plantstraws

Plant Straws kommer i to størrelser, 20 cm og 30 cm, og fås i messing, rustfrit stål og sort

Til at hjælpe sig med at finde nye farver og former til sine kollektioner, inddrager Elin ofte sine følgere på Instagram: “Alle som følger mig på Instagram er velkomne til at følge mig i min designproces. Jeg vil meget gerne vide hvad mine følgere tænker om mine tidlige sketches og designidéer, og jeg vil meget gerne have folks hjælp til at vælge farver til mine nye kollektioner.” 

Elins bedste plantetip er at finde ud af hvor din plante har sin oprindelse henne. Det har nemlig rigtig meget at sige om hvordan din plantes skal passes. Og så anbefaler hun desuden at man køber et par Plant Straws, for så kan man nemmere glemme sine planter lidt uden at få dårlig samvittighed.

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises