SUMMER SALE - spar 20% på ALLE plante og op til 45% på krukker og tilbehør

Fri fragt med GLS over 399 DKK

Vi sender dag til dag.

SUMMER SALE - SUMMER SALE - SUMMER SALE

Valuta

Keramiker Cathrine Hirsvang er uddannet fra Designskolens keramikafdeling på Bornholm i 2017. Til dagligt er hun selvstændig keramiker i firmaet @Hirsvang.keramik med base på Heinesgade, Nørrebro - lige rundt om hjørnet fra vores butik på Jægersborggade. 
Cathrine laver sine ansigtskrukker med håndbygning og pølseteknik, fordi hun godt kan lide det udtryk, som hænder og fingre efterlader. Med hænderne som det primære værktøj bruger hun relativ lang tid med hver eneste krukke, og på den måde har hun fuld kontrol og kan forfine form og udtryk, indtil krukkerne har den helt rigtige følelse. 
 
Hendes formsprog er organisk og legende: “Jeg nyder at skabe små personligheder, som man kan blive lidt forelsket i - så man har en lille ven, som passer på ens plante. Alle krukkerne er forskellige, og der vil trods mange ens idéer være små skævheder, som gør en stor forskel fra krukke til krukke. Jeg kan godt lide at tænke på krukkerne som en lille familie.”
Krukkerne laves i to størrelser: lille og stor. De er skabt, så de passer til størrelsen på standard stueplanter. Krukkerne er lavet i stentøj og kan fås i mange nuancer af hvid, grå og brunlig. Fordi hun blander forskellige stentøjstyper og tit bruger genbrugsler, får hver krukke sin helt egen farvenuance. 
 Ansigtskrukkerne fås i 2 forskellige størrelser til henholdsvis 450 kr og 750 kr. 
I 2018 lavede Cathrine sin første ansigtskrukke, da hun havde brug for at få et kreativt frirum efter at have lavet 200 ens kopper i pladeteknik til et julemarked. Ansigtskrukken kom til som et behov for at få nogle helt andre former mellem hænderne og at arbejde mere frit med leret. Hun hentede inspiration fra sin praktik hos den franske keramiker Anne-Sophie Gilloen, hvor hun lærte traditionel skulpturering af realistiske ansigter - og at afvige fra det realistiskeSiden lavede Cathrine flere og flere ansigtskrukkerindtil de blev en fast del af hendes virke og et populært produkt hos hendes kunder.
Gennem sine karakteristiske naive og legesyge krukker skaber Cathrine en unik og personlig fortælling, som kunden kan arbejde videre på: Ansigtskrukkernes endelige udtryk afgøres nemlig af, hvilke planter du vælger at sætte i dem.

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises