SUMMER SALE - spar 20% på ALLE plante og op til 45% på krukker og tilbehør

Fri fragt med GLS over 399 DKK

Vi sender dag til dag.

SUMMER SALE - SUMMER SALE - SUMMER SALE

Valuta

Vibeke Ottesen

Vibeke Ottesen er selvlært keramiker og står bag vores nye Cylinder krukker med tilhørende underskåle. Vibeke er egentlig uddannet cand.it, men for 10 år siden valgte hun at skifte spor, da hendes store passion lå indenfor det kreative og for keramikken. “Jeg besluttede mig for, at jeg ville lære at dreje. Jeg gik på forskellige kurser og i offentlige værksteder, hvor jeg fik mulighed for at arbejde med leret. Siden kom jeg i praktik hos keramiker Gurli Elbækgaard, hvor jeg lærte mere avancerede  drejningsteknikker, som hvordan drejer man et låg, en tud osv. Hun introducerede mig også for glasurernes verden.”

Cylinder krukkerne fås i tre forskellige naturfarvede nuancer; sand, lysebrun og hvid. Deres cylinderform er et udtryk for Ottesens simple formsprog, og rammer godt ind i tidens “japandi” trend, hvor vi dyrker minimalisme og tidløs elegance i vores boligindretning.

Cylinder krukke i sand, fra 425 kr.

 Cylinder krukke i lysebrun fra 425 kr. 
Cylinder krukke i hvid, fra 425 kr.

Vibeke arbejder mest i stentøjsler, så til krukkerne har hun brugt en lys stentøjsler med lavapletter, som giver et smukt organisk samspil med glasuren og tilføjer en skævhed, som man ofte ser i hendes designs: “Kendetegnende ved mine designs, er det hånddrejede og de små skævheder og personlighed det giver til tingene. Jeg har et enkelt formsprog og jeg stræber efter den smukke glasur og form.”

Ottesens designproces er søgende, og hun får som regel mange idéer, som hun løbende prøver af i praksis, både hvad angår former og glasurer. “Jeg kan godt starte med at tegne, men bliver nødt til at prøve ideerne af i virkeligheden. På den måde kan jeg se, hvad der fungerer og nye ideer kan dukke op. Det gælder også mine glasurer, som er resultatet af mange prøver og forsøg.”

Du finder cylinder krukkerne i kategorien “Håndlavet Keramik”.

Vibeke Ottesen

Vibeke Ottesen

 Vibeke Ottesen

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises