Fri fragt med GLS over 399 DKK

Vi sender dag til dag.

Vi har mange danskavlede planter. Se dem her.

Valuta

En af de helt store trends inden for keramik og urtepotter er krukker med ansigter på. Det tilføjer et barnligt indspark i indretningen, og giver planterne personlighed. Hos Plant København elsker vi krukker med ansigter på og vi har et stort udvalg i forskellige farver, størrelser og ansigtsudtryk. Med ansigtskrukker kan man lege med forskellige frisure ved at tilføje planter, der enten hænger som for eksempel Måneskin eller ved at bruge planter der stritter mere som for eksempel Aloe vera eller Lykkekastanje. Mulighederne er mange.

Ansigtskrukker fra Madam Stoltz

Herunder har vi udvalgt nogle af vores favoritter fra det danske interiør- og design brand Madam Stoltz. Pernille Stoltz startede virksomheden på Bornholm for 30 år siden, og idag er det et anerkendt international brand. 

ansigtskrukke madam stoltz


Terrakotta ansigt
kommer i den smukkeste terrakotta farve, og har et saligt, nærmest mediterende ansigtsudtryk. Krukken kommer i to størrelser, lille og stor til henholdsvis 80 kr og 115 kr. 

ansigtskrukke

Sleepy krukke i beige glasur er også en del af Madam Stoltz kollektion af ansigtskrukker. Krukken kommer i 2 størrelser, lille og stor til henholdsvis 85 og 125 kr. 

ansigtskrukke madam stoltz

Vi elsker natkrukken fra Madam Stoltz. Krukken har ligesom terrakotta ansigtskrukken et sagligt, næsten mediterende ansigtsudtryk. Krukken kommer i to størrelser, lille og stor og koster 55 kr og 95 kr.

Lille fin ansigtskrukke, som findes i både hvid og blå glasur. Krukkens størrelse gør at den passer godt til de helt små planter, eller stiklinger. Madam Stoltz krukker er håndlavede og inspirerede af naturen, lokale traditioner og håndværk i Indien, Marokko, Kina og Vietnam. Lille ansigt koster 45 kr.

Med sit ansigt og store næse, får Big Nose krukken et levende udtryk, og med en lille plante i, kan du give krukken en fin frisure. Ligesom Lille ansigt, er Big Nose krukken ideel til de mindre planter eller stiklinger. Big Nose koster 75 kr.

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises